string(29) "slok-op-festival-in-landhorst" Slok op Festival in Landhorst

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Slok op Festival in Landhorst

zaterdag 30 juli 2011 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In zaal buitenlust te Landhorst


Heeft u zaterdag 30 juli a.s. nog niks in uw agenda staan, dan kunt u er nu vast in zetten dat het ‘Slok Op festival’ in Landhorst is. Want 30 juli dan is het zover, dan is het ‘Slok Op festival’ weer terug van weggeweest. Een aantal jaren geleden was dat gebeuren in zaal ‘Buitenlust’ te doen. Nu is dat buiten voor het café op straat. De firma Albers BV uit Landhorst stelt een trailer ter beschikking, waar een drietal bands en een duo hun zang- en muziekkunsten aan u zullen laten horen. Maar wat komt er nu eigenlijk allemaal hoor ik u denken?

Dat zal ik u vertellen...
Er komt een Johnny Cash coverband genaamd ‘Three Amigo’s’. Een band, die aan u de nodige country en western muziek zal laten horen.
Dan speelt er ook ‘The Fortunate Sons’, een CCR coverband, oftewel een Creedance Clearwater Revival coverband. Een band met jaren 60 en 70 muziek, Dus dit mag de oudere garde onder ons zeker niet missen. En het is zeker goede muziek om de beentjes eens lekker los te
gooien. De derde band is ‘De Rotting Toons’. Hun eerste hit ‘Mien stamcafé’ is geschreven in het cafeetje in Sint Anthonis, toen Piet-Hein daar 18 jaar geleden het café had. Nu 18 jaar later zijn de ‘Rotting Toons’ ook blij om weer in Landhorst te mogen spelen, dus dat zegt genoeg. En als laatste een duo met semi-akoestische muziek genaamd ‘Two Stools’, ze spelen nummers zoals ‘Sunday bloody Sunday’, en ‘Have a little fait’. Heel knap hoe een duo zoals dit deze nummers zo mooi ten gehore kan laten komen.
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen, en dat jullie nu zeggen, nou ‘Slok Op festival’, dat wil ik zeker niet missen. Deze happening zal losbarsten op zaterdag 30 juli a.s. vanaf 17.00 uur. Dus mail of bel vrienden, familie, of andere bekenden, maar zegt het voort, en kom 30 juli
zeker naar Landhorst. Dan wordt het ‘Slok Op festival’ een mooi feestje. O ja, en vergeet ook niet te zeggen dat het gratis entree is.