string(32) "muziekmiddag--livelandschapspark" Muziekmiddag - Live@Landschapspark

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziekmiddag - Live@Landschapspark

zondag 26 juni 2011 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het landschapspark te Mill


Veel muziek tijdens Live at Landschapspark in Mill

Stichting Activiteiten Mill organiseert samen met muziekschool Music Fun op zondag 26 juni een gevarieerde muziekmiddag in het Millse Landschapspark. Van 12.00 uur tot 19.00 uur hoort en ziet u er zo goed als non-stop de meest uiteenlopende muziekstijlen. Van koor tot bluesband en van dweilorkest tot blokfluitgroep, tijdens Live@Landschapspark Mill komt het allemaal voorbij. Deze middag is uiteraard voor iedereen gratis toegankelijk.

In 2011 heeft Stichting Activiteiten Mill ]SAM] als doel het Landschapspark aan de hoek Beerseweg Schoolstraat in Mill extra te promoten. Dit om iedereen er op te attenderen dat het park voor legio activiteiten een prima locatie is. Dit promoten doen zij door een aantal kleinschalige activiteiten te organiseren maar ook door er regelmatig luchtballonnen op te laten stijgen. Dit alles onder de naam Beleef het in Mill.

Op zondagmiddag 26 juni is er ook weer heel wat te beleven. Dit keer vooral door diverse muzikale optredens. Vanaf 12 uur hoort en ziet u er o.a. zangkoor Jong van hart, leerlingen van Muziekschool Music Fun op drums, gitaar, saxofoon, keyboard, dwarsfluit, piano, trompet en zang, de blokfluitgroep van de harmonie uit Mill en het in Mill wereldberoemde feest- en showorkest Toeternietoe. Maar ook is er een optreden van muziekvereniging Sint Willibrord, rockband Barstool Spitmuel en bluesband de 7th Streetmenband.

Muziekmiddag - Live@Landschapspark
zo 26 jun 12:00 u. - 19:00 u.
Mill

Entree gratis. Info: www.beleefhetinmill.nl of www.uitinmill.nl.
Landschapspark

Schoolstraat/Beerseweg
5451
Mill