string(61) "akoestische-zomeravond-bij-de-piek-met-oa-steve-rawles-canada" Akoestische zomeravond bij de Piek met o.a. Steve Rawles (Canada)

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Akoestische zomeravond bij de Piek met o.a. Steve Rawles (Canada)

vrijdag 8 juli 2011 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Optredens van Steve Rawles (Canada) & Clean Pete uit Sambeek.

Steve Rawles, bekend als de zanger van en motor achter de melodische punkrock-bands This Is A Standoff en Belvedere uit Canada. Normaliter toert hij ieder seizoen een of twee keer de halve wereld rond met This Is A Standoff, maar deze zomer is Steve een maandje in kleiner gezelschap op tour door Europa. Hij speelt zelfs maar 2 shows in Nederland, waarvan één in de Piek!

Deze tocht draait om zijn gloednieuwe en eerste akoestische soloplaat genaamd "Bonus Room" die natuurlijk ook hier gepromoot moet worden. Waar anders kunnen deze zomerse singer/songwriter-liedjes beter worden vertolkt dan vanaf een kruk op een warme avond in een mooie kroeg zoals De Piek. Op CD en online klinkt de muziek al fijn, maar de reeds afgelopen Canadese tour samen met zanger Tony Sly van No Use For Name (eveneens solo) beloofd ook al veel goeds. Bij (te) mooi (en heet) weer buiten!  

Hiervoor speelt het duo Clean Pete. Deze twee dames zorgen onder de naam van hun alter ego Clean Pete voor frisse singer-songwriter songs begeleid met gitaar en cello. Vanuit Sambeek zullen zij afreizen naar De Piek in Boxmeer om daar deze zomeravond akoestisch in te luiden. We hebben er zin in! De entree is gratis, de eerste akoestische klanken rond een uur of 21.00 uur en je vindt de Piek natuurlijk aan de Rochusrotonde in Boxmeer.  

Meer info op http://www.steverawles.com/ en de cd beluisteren in zijn geheel kan op http://steverawles.bandcamp.com/