string(15) "blues-estafette" Blues-Estafette

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Blues-Estafette

zaterdag 25 juni 2011 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij cafe Royal te Mill

Grote diversiteit aan blues tijdens eerste Blues-Estafette

Zaterdagavond 25 juni staat voor het eerst de Blues-Estafette op het programma bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Als het aan de organisatoren (Ramon Ligthart en René Kelleter) ligt echter niet voor het laatst. De Blues-Estafette begint om 21.00 uur en biedt 3 verschillende live optredens waarbij het water in de mond van de echte muziekliefhebber zal lopen. Toegang is 10,00 euro waarbij 2 consumptiebonnen zijn inbegrepen.

Tijdens deze eerste Blues-Estafette hoort en ziet u Duketown slim, de 7th Streetmenband en Mr. P.C. & the uploaders. Deze laatste uit België afkomstige band brengt de originele Old School Jump, Swing en Blues naar Mill. Boegbeeld van deze viermansband is muzikale duizendpoot Patrick Cuyvers (Mr P.C.). Maar ook de overige bandleden hebben een ruime ervaring met blues waardoor zij bij deze Blues-Estafette niet mochten ontbreken.

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige ImCo Ceelen zal zaterdag 25 juni om 21.30 uur de Blues-Estafette openen. Als Duketown Slim heeft hij met zijn solo-optreden al menig festival en bluescafé weten te verrassen. Perfect gitaarspel, een dijk van een stem en een natuurtalent in het presenteren van de bluesmuziek zal ook in Mill zorgen voor een prima bluessfeer. Tussen deze 2 acts in staat de 7th Streetmenband op het podium. Een band die weinig toelichting nodig heeft, gewoon vette blues compleet met blazers.

Meer informatie over deze Blues-Estafette en alle andere activiteiten in en rond café Royal aan de Kerkstraat in Mill is te vinden op www.caferoyalmill.nl.