string(20) "jimi-hendrix-tribute" Jimi Hendrix tribute

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Jimi Hendrix tribute

zaterdag 28 mei 2011 21:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Cafe Royal te Mill

Zaterdag 28 mei 21.30 uur

Zaterdagavond 28 mei staat vanaf 21.30 uur bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill Jimi Hendrix centraal. Dat met een tribute to deze wereldartiest. Speciaal hiervoor komt the Hendrix Alive Project naar Mill. Deze band met al diverse internationale optredens op hun naam wordt gezien als de beste Hendrix tribute van dit moment. Toegang gratis.

The Hendrix Alive Project is ontstaan in het najaar van 2006 toen bassist Peter van Kouteren voorstelde aan gitarist/zanger Eelco Bisschop om een Jimi Hendrix tribute band op te richten. Binnen een aantal weken werd drummer Rob Meijran aan de band toegevoegd en meteen begonnen de repetities. Binnen een paar maanden had de band een repertoire opgebouwd van meer dan 35 Hendrix nummers en in 2007 begon de band op te treden.

Momenteel bestaat de Jimi Hendrix tribute band uit Eelco Bisschop: Vocals/Guitar, Erwin Schwebke: Bass en Rob Meijran: Drums. De band is inmiddels zowel in binnen- als in buitenland een bekende in het clubcircuit dankzij de optredens die wild, luid en energiek zijn en die volgens vele mensen een hele goede benadering zijn van Jimi Hendrix zelf. Ook hebben ze ondertussen een aantal keren een tour gemaakt door Engeland. Dit maakte ook daar veel indruk waardoor ze nu alweer werken aan een volgende tour later dit jaar.

Kijk voor meer informatie over data waarop er live muziek en andere activiteiten te vinden zijn bij café Royal op www.caferoyalmill.nl.