string(29) "monastery-exclusive-weekender" Monastery Exclusive Weekender

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Monastery Exclusive Weekender

vrijdag 8 april 2011 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Roepaen te Ottersum, gemeente Gennep.

Twee avonden, twee stijlen, een geheel! Monastery Exclusive Weekender gaat op de vrijdagavond Techno, Minimal en Techhouse ten gehore brengen in de Kapel. Na het bekend maken van de eerste boekingen met headliners als: A. Paul uit Portugal, Darko Esser, Spark Taberner en Koen Lebens die allen bekenden zijn van het super concept Awakenings willen we ook lokaal talent presenteren en dit is zeker gelukt!
Op de zaterdagavond waar we een nieuwe avond presenteren vol met hits uit de genres R&B, Hip-Hop en House zullen de headliners van deze avond zijn: Phalerieau (Valerio Zeno bekend van BNN), MR. Wix, Melly Mel, Skitzofrenix en FS Green. Ook hier hebben we lokaal talent voor je klaar staan!
Op de vrijdagavond zal NERU de aanvoerder zijn van de techno locals en zich laten zien in de bekende Kapel. Verder zullen bekende namen als Timbalism, William Koster, Monoline, Dr. Anders en Boris Rota hun hersenspinsels omzetten in een juiste liveset!
Op de zaterdagavond zal RAWFOODZ de aanvoerder zijn van de R&B, Hip-Hop en House beatz van deze avond en zullen dan ook openen in de Kapel. Maar we hebben meer, Be Charm’D is van de partij net als Action Hank en Rather Real uit Nijmegen. De avond wordt gepresenteerd door onze oude bekende Host: Lood de Kloot! 
 
Tijd: 22.00 uur - 04.00 uur
Voorverkoop: € 12,50 (excl. servicekosten)
Deurverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten, deurverkoop tot 23.30 uur)
Leeftijd: 18+
Speciaal voor diegenen die vrijdag en zaterdag van de partij willen zijn hebben we een combiticket van € 22,50.
BRENG JE LEGITIMATIE MEE EN LAAT JE DRUGS THUIS!
 

Meer info / Bestel kaarten