string(20) "optreden-bluesfellas" Optreden Bluesfellas

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Optreden Bluesfellas

zaterdag 26 februari 2011 21:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Cafe Royal te Mill

Vlak voordat café Royal aan de Kerkstraat in Mill versiert zal worden voor het carnaval, is er nog een avondje echte blues te horen, voelen en zien. Dat op zaterdagavond 26 februari vanaf 21.30 uur met BluesFellas. Zoals gebruikelijk zijn deze bluesavonden net als bijna alle andere muziekavonden in café Royal gratis toegankelijk.

BluesFellas is niet zomaar een bluesband, maar zoals ze zelf schrijven: “BluesFellas is een stampende bluesmachine die rocked, kraakt, blaast, rookt, zweet, tiert en raast alsof het een ware lust is.” Hun repertoire is een reis terug in de tijd, waarbij het zwaartepunt ligt bij de late countryblues van de jaren 50 en de Chicago blues van de jaren 60 met een vleugje West Coast. Denk daarbij aan Elmore James, Muddy Waters, Howlin' Wolf e.a. wiens klassiekers zij op hun eigen 'Chicago aan de Maas' stijl de zaal in knallen. Hoe dat dan klinkt? Rauw, opzwepend, gemeen, donker, vet, soms gevoelig en authentiek.

Kijk voor meer informatie over deze en andere bluesavonden maar ook voor het volledige programma tijdens carnavals op www.caferoyalmill.nl.