string(29) "open-millse-darts-trophy-2011" Open Millse Darts Trophy 2011

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Open Millse Darts Trophy 2011

woensdag 26 februari 3823 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Inschrijven voor vrijdag 25 februari bij café zaal het Lagerhuis Mill


Inschrijven voor vrijdag 25 februari bij café zaal het Lagerhuis Mill

Voor het 8e achtereenvolgende jaar wordt in café zalen het Lagerhuis aan de Beerseweg de ‘Open Millse Darts Trophy’ gehouden. Verantwoordelijk voor dit dartstoernooi is dartsclub DC No Score. Dit keer bestaat de Darts Trophy op zaterdag 26 februari uit een enkeltoernooi (individuele) en op zondag 27 februari voor koppels. Inschrijven voor deelname aan dit toernooi kan tot en met donderdag 24 februari bij het Lagerhuis.

Voor individuele darters begint de Open Millse Darts Tropy 2011 zaterdag 26 februari om 20.00 uur. Uiteraard dienen deelnemers eerder aanwezig te zijn. Ook is het nodig de eigen darts, steelpoints, mee te brengen. Voor de winnaar van dit toernooi ligt een hoofdprijs van 150 euro te wachten. Het toernooi voor koppels staat op zondag 27 februari vanaf 14.00 uur op het programma. Uiteraard is hierbij ook een leuke prijs te winnen.

Inschrijven voor deelname kan tot en met donderdag 24 februari bij het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Het inschrijfgeld voor het toernooi voor individuele op zaterdag bedraagt 7,00 euro en koppels betalen voor deelname op zondag 10,00 euro per koppel. Kijk voor meer informatie op www.lagerhuismill.nl.