string(16) "ezeltjes-weekend" Ezeltjes weekend

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Ezeltjes weekend

donderdag 23 april 3767 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Ezelgasterij in Groeningen

Op 22 april 2011 gaat onze camping officieel open en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De opzet is om een gezellig weekend te gaan houden voor de ezel en eigenaren, maar ook aankomend publiek, om eens lekker bij te kletsen, en elkaars ervaringen te vertellen. Rond deze periode staan de maasheggen in Bloei en is het heerlijk wandelen. Om een ieder hier kans voor te geven hebben we een niet al te vol programma, wellicht zitten er nog wat extra activiteiten in petto!

Programma zaterdag 23 april
*Zaterdagmorgen aankomst ezeleigenaren en hun ezeltjes.
*Zaterdag middag ezelspeurtocht door de maasheggen (dit wordt erg spectaculair!!!)
*Zaterdagavond gezamenlijke BBQ. Een gezellige avond bijkletsen.(vooraf opgeven)

Programma Zondag 24 april
*Ontbijt op zijn Brabants (vooraf opgeven)
*Ezelzegening bij de kapel in Groeningen
*Zondagmiddag behendigheidsparcours

We gebruiken èèn gezamenlijke weide waar alle ezels tijdens dit weekend in mogen verblijven (let op er kunnen dus geen hengsten deelnemen)

De eigenaren met ezels kunnen gratis gebruik maken van het kampeerterrein en kunnen gebruik maken van alle voorzieningen. De eigenaren zonder ezels krijgen van ons een korting van 25% op de normale kampeerkosten, mensen die graag meer comfort hebben kunnen ook overnachten in èèn van onze wijnvaten of het gastenverblijf, ook zij krijgen 25% korting op de verblijfskosten. (reserveer tijdig!!!! VOL = VOL (we hopen zo toch wat ezels bij elkaar te krijgen) Voor de BBQ vragen we een eigen bijdrage, het ontbijt kost €5,- pp per keer, en de BBQ kost €15,- pp inclusief drank. Mensen met een leuke stand of verkoop van spulletjes en/ of activiteit, zijn van harte welkom, we willen het geheel feestelijk aankleden, laat het ons tijdig weten! We gaan er een gezellig weekend van maken en hopen behoorlijk wat mensen en hun langoren te ontmoeten!

Meer informatie: Nicole Huibers, De Wittenberg 3, 5826 AK Groeningen of via mail: info@ezelgasterij.nl alle informatie omtrent dit weekend is spoedig te vinden op onze website: www.ezelgasterij.nl of mail ons voor alle andere vragen!


Ezelgasterij "Aan de Maasheggen"
Huub & Nicole Huibers

Adres : Passtraat 5a
Postcode : 5826 AL
Plaats : Groeningen
Telefoon : 0478 632 458
Mobiel : 06 11150 846
www.ezelgasterij.nl
info@ezelgasterij.nl