string(21) "wecontinue-dancefeest" Wecontinue dancefeest

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wecontinue dancefeest

zondag 26 december 2010 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Riche te Boxmeer

In navolging van de succesvolle 'trilogie' van Feestje Aan De Gracht neemt deze keer HTB-Entertainment het heft in handen. Nouveau Riche Boxmeer zal deze avond en nacht worden bezocht door een drietal dancegiganten van Nederlandse bodem.
Sandrien is misschien wel de snelst rijzende ster van Nederland, haar sets worden gekenmerkt door variatie, hetzij van swingende minimal tot een diepe technosound. Bij De Premiere in 2007 opende zij de avond in stijl, die lijn zal ze dit jaar doorzetten.
Niet alleen een succesvolle DJ, maar tevens producer is Juan Sanchez. Met zijn zorgvuldig gekozen combinatie van house en techno heeft Juan op de bekendste events gestaan, zowel nationaal (Rekorder, Rockit) als internationaal (Sonar, The Loft venue). Wij verwachten een knallende set welke ervoor zal zorgen dat de voetjes de vloer nauwelijks zullen raken.
En dan... De man die eerder o.a. Theatre en Echopark tot een succes wist te maken... De man achter de meest populaire underground feesten van Nederland (Gasten Zonder Grenzen)... HTB verheugd zich op zijn komt en weet zeker dat deze dancenight pas zal eindigen na zijn laatste plaat. De Man Zonder Schaduw staat garant voor een knalfeest tot het bittere einde!
Tot de 26e


Aanvang: 22 uur