string(50) "live-the-motion-maaswater-veenlijk-en-sons-of-rhea" Live: The Motion, Maaswater Veenlijk en Sons of Rhea

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Live: The Motion, Maaswater Veenlijk en Sons of Rhea

zaterdag 4 december 2010 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Nog net voordat onze goedheiligman zijn verjaardag viert zullen op zaterdag 4 december drie live bandjes het podium van JC de Wissel aandoen. Een leuke aangelegenheid om nog even met zijn allen de voetjes van de vloer te doen met; The Motion, Maaswater Veenlijk en Sons of Rhea.

Sons of Rhea trapt deze avond af met zijn heftige rock, gemengd met een vleugje inspiratie uit bandjes die hun hoogtijdagen vierden in de jaren 90.. en dat is een goed iets! Verwacht vunzige riffs met een overweldigende zanger die je armhaar zeker overeind krijgt. Onlangs de eerste demo opgenomen en daar zullen deze jongens uit Gennep gegarandeerd enkele toontjes van spelen.

Gevolgd zal Maaswater Veenlijk het podium betreden. Heb je deze band nog nooit aan het werk gezien, dan zou je vanavond toch even binnen moeten lopen. Deze jongens halen hun inspiratie uit alles wat met psychedelica uit de jaren 70 te maken heeft. Na de full-length, opgenomen in de Barbarossa studio te Nijmegen, heeft deze band in de nazomer zichzelf opgesloten in een houten hut in de bossen van de Belgische Ardennen om stilletjes te werken aan nieuw materiaal. Het resultaat hiervan zal vanavond zoetjes voor de eerste maal gepresenteerd worden.
Deze avond zal afgesloten worden door de indie rockers van The Motion. Als regionale concert bezoeker zal je deze band vast vaker aan het werk hebben gezien. Wellicht op het Volt Rocks Out festival waar zij hun beste beentje voor gezet hebben als: Foo fighters, Weezer, Deftones en Jimmy Eat World. Als je deze bands in een blender zou doen komt er iets uit wat je aardig met The Motion kan vergelijken. Soms mierzoet, hier en daar flinke neerslag maar boven alles altijd goed. Ook deze band heeft nieuw materiaal geschreven en in de wandelgangen wordt heftig gediscussieerd welke studio er bezocht gaat worden.

JC de Wissel is zaterdag 4 december geopend vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.
De Wissel vindt u aan de Spoorstraat 41 in Mill. Telefoon 0485-454340 en internet www.jcdewisselmill.nl