string(11) "be4all-fair" Be4All Fair

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Be4All Fair

zondag 28 november 2010 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Schans in Westerbeek.

Het startschot klinkt…BE4ALL gaat van start. Langzaam komt de motor op gang en baant zijn weg over de slingerende weg die voor ons ligt. Een onverharde weg met bulten en kuilen maar met prachtige uitzichten op de mooie omgeving. Een weg die hier begint en waar je van weet waar je naar toe wilt maar nog niet precies hoe je daar gaat komen. Toch krijgen we steeds beter zicht over de weg die zich voor ons vormt.
Samen met Marjelle, Emelia en Truus stap ik in het avontuur van BE4ALL om onderweg steeds nieuwe dingen tegen te komen.
 
Van de notaris, naar een inspirerende dag over particulier initiatief van Wilde Ganzen, van het nadenken over het logo van de stichting tot het aanschouwen van het prachtige resultaat dat is neer gezet door Wendy Beckers van Duostyle.
Van het uitvogelen hoe je een website maakt, hoe je een beleidsplan schrijft tot het opstellen voor een bericht in het dorpsjournaal.
 
Maar ook het fantastische initiatief van basisschool de Violier in Maasbree die voor BE4ALL een kerstmarkt gaat organiseren, de expertise die Ron Bosmans en Henk van Hemert kosteloos aanbieden om BE4ALL goed neer te zetten en alle mensen die BE4ALL, op wat voor een manier dan ook, een warm hart toedragen.
 
BE4ALL organiseert op zondag 28 november 2010 voor die mensen die ons een warm hart toedragen en natuurlijk ook voor alle mensen die ons nog niet kennen een BE4ALL FAIR.
 
Van 10.00 tot 15.00 staat Gemeenschapshuis de Schans in Westerbeek bol van avontuur en uitdagingen voor jong en oud. Laat je spierkracht zien met ballen gooien, je concentratievermogen met de spiraal en beproef je geluk bij het rad van fortuin.
Na al deze inspanningen is het tijd om uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje, om vervolgens met je allermooiste glimlach met zwarte Piet op de foto te gaan.
 
Samen met de bestuursleden en de vrijwilligers kijk ik enorm uit naar deze eerste activiteit van BE4ALL. Dus kom en vier dit feestje met ons!