string(7) "rave-on" Rave on

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Rave on

vrijdag 19 november 2010 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Cafe de Piek te Boxmeer entree vrij!

Het einde van het jaar 2010 is inmiddels alweer in zicht. Een goede reden om weer eens flink terug te blikken op de afgelopen jaren wat betreft de elektronische muziekwereld.

Vrijdag 19 november 2010 blikt Café de Piek in Boxmeer onder de noemer ‘Rave On’ terug in de tijd. Elektronische muziek van toen en nu worden samen gebracht tot een mooie en gezellige avond. De DJ's (Timbalism, Q-N, Sjoerd van Vlissingen, V.E.R.S. en Bice-Beat) duiken diep in hun muziek verzameling en blazen wederom het stof van hun LP's. De vetste, lekkerste en beste platen worden uit de kast gehaald om hiermee een vette compilatie te maken van de afgelopen jaren.

Tijdens ‘Rave On’ word er een breed scala aan muziekgenres ten gehore gebracht. Iedere DJ zal een eigen en uniek muziekgenre voor zijn of haar rekening nemen. Dit alles resulteert in een ‘Rave’ vol met o.a. Hip-Hop, Break-Beat, Rock / Pop, Trance, Techno en Happy- Hardcore.

Timbalism: Techno & Break-Beats
Sjoerd van Vlissingen: Hip-Hop
V.E.R.S.: Rock / Pop
Q-N: Happy-Hardcore
Bice-Beat: Trance

‘Rave’ genoeg om vrijdag 19 november 2010 naar de Piek te gaan en met dit spektakel mee te Raven. De entree is natuurlijk GRATIS, ‘Rave On’ begint om 21.30uur en de naald gaat pas van de pick-up (Rave Off) om 02.30 uur.