string(11) "rommelmarkt" Rommelmarkt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Rommelmarkt

zondag 31 oktober 2010 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Door “Hart veilig Mill West” georganiseerd in de Wester te Mill


Wilde u altijd al eens uw zolder opruimen maar zijn de spullen te mooi om weg te gooien.
Zijn uw kinderen te groot geworden voor hun speelgoed? Is uw hobby uit de hand gelopen en wilt u uw kaarten bloemstukjes etc. verkopen? Dan is dit uw kans.
Hart veilig Mill West organiseert een rommelmarkt. Voor €10,- heeft u al een tafelkraam waar u uw spullen te koop aan kunt bieden.

Deze markt word gehouden in de Wester te Mill op 31 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.
Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er spelletjes en andere activiteiten. Voor de gezelligheid is er muziek, verzorgd door "Ad Goossens".Verder is er voor de innerlijke mens ook gezorgd, we gaan soep en broodjes knakworst verkopen waarmee u automatisch onze actie steunt voor een hartveilige wijk.
Voor degene die een hoger blik op de wijk willen hebben, is er de mogelijkheid om tot een hoogte van 25 meter gehesen te worden in een veilige hangbak, om er eventueel ook foto’s te nemen van je huis.

Voor kraamhuur en informatie over onze actie mail naar janschool@planet.nl , via 0485-454114 of kijk op de web site http://hartveilig.buurtverenigingvilheide.nl.
We vragen wel een kleine borg die U terugkrijgt bij het verlaten van uw kraam

Voor deze dag zoeken wij mensen die een kraam willen huren voor € 10,00 .
Er wordt ook een borg gevraagd van € 15,00 , welke retour gegeven wordt bij goed achter laten van de verkoopkraam.
Kosten entree: volwassen € 1,50 en kinderen vanaf 12 jaar € 0,50.
Om deze activiteit in goede banen te leiden zoeken wij ook nog vrijwilligers,
Mede mogelijk gemaakt door o.a. de Wester

De missie is om de wijk Mill-West hartveilig te organiseren. Hiervoor zijn 3 AED's nodig en 30-50 AED-bedieners voor de apparaten.

De baten worden gebruikt om AED’s aan te schaffen voor de gehele wijk Mill-West

Er wordt tevens een presentatie op een computer te zien, waarbij een reanimatiehandeling uitgevoerd werd en de bediening van een AED.

Hierbij willen wij nogmaals het doel onderstrepen: Een hartveilige wijk Mill-West organiseren waarbij voldoende AED aangeschaft kunnen worden met voldoende personen die een AED kunnen bedienen, die bij eventuele hartproblemen van een wijkbewoner of een passant op een adequate wijze door middel van een AED geholpen kan worden door de groep vrijwillige medewerkers, zodat zijn of haar leven van de patient gered kan worden. Als deze actie namelijk binnen enkele minuten gestart kan worden, heeft deze patiënt, met hartfalen een gerede kans om te overleven. Zonder deze “burenhulp” is de kans op overleven bijzonder klein, zeker gezien het feit dat 80% van de hartproblemen thuis gebeuren. Wij vragen dan ook om dit project te steunen door een storting op bankrekeningnummer 10.88.67.749 te storten met vermelding “Hartveilig”. De rekening is speciaal geopend voor de aanschaf van AED's voor de wijk Mill-West. Indien U reanimatie-ervaring heeft of een AED kunt bedienen kunt U zich aanmelden via Email: hartveilig@buurtverenigingvilheide.nl of telefonisch 0485 - 45 30 62.
U kunt zich ook aanmelden via deze speciaal opgerichte site voor een Hartveilig Mill-West actie. Tevens is hier meer informatie te vinden over de actie.
Deze site is: http://hartveilig.buurtverenigingvilheide.nl

Met hartelijke groeten van het bestuur van deze projectgroep Hartveilig Mill-West.


Website
http://hartveilig.buurtverenigingvilheide.nl.