string(28) "jubileumconcert-on-the-move-" Jubileumconcert "On the Move"

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Jubileumconcert "On the Move"

zondag 31 oktober 2010 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Door stadskoor Grave in Palazzotheater te Grave


Je bent jong en je wilt wat. Je bent 55 en je kúnt wat!
Dat is wat Stadskoor Grave u op zondagmiddag 31 oktober 2010 ter gelegenheid van het 11e lustrum wilt laten zien. Het repertoire van deze middag is een afgewogen afwisseling tussen klassiek en modern en daarmee een doorsnee van wat er in 55 jaar gezongen is.

Behalve dat er ook nieuwe moderne nummers ten gehore gebracht worden, zult u in de prachtige ambiance van het Pallazotheater ervaren dat het Stadskoor (voorheen Gemengde Zangvereniging Grave) écht on the move is. De choreografie hiertoe is in handen van Erica Verbeeten.
De gezamenlijke werken zullen worden afgewisseld met solo-uitvoeringen van resp. Debbie Kenyon-Jackson, Jan Lamers, Rinus Rijk, Lia Peters en Els Erinkveld. Het koor wordt muzikaal begeleid door pianiste Molly Ho en Kwartet Eurode onder leiding van Hans Zeegers. Dirigent Jacques Merkx staat garant voor de kwaliteit.

Kaarten á € 7,50 voor deze verrassende muzikale show kunt u verkrijgen aan de kassa van het Pallazotheater of telefonisch reserveren via Ciny van Vonderen 0486-471586 of Rinus Rijk 0486-472690

Jubileumconcert Stadskoor Grave: zondag 31 okt. 2010, aanvang 14.30uur Palazzotheater, Maasstraat 12 in Grave.