string(24) "midnightshopping-in-mill" Midnightshopping in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Midnightshopping in Mill

vrijdag 10 december 2010 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De afdeling detail binnen de OndernemersVereniging Mill organiseert op vrijdagavond 10 december weer de Midnightshopping.

Vrijdag 10 december 17.00 uur – 22.30 uur

In het centrum van Mill komt u vrijdag 10 december weer helemaal in de sfeer voor kerst. Dat tijdens de door de OndernemersVereniging Mill georganiseerde Midnightshopping. Vanaf 17.00 uur vindt u er zo’n 50 marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar, kerstmannen, live muziek, huifkartochten, een lampionnenoptocht en uiteraard gratis Glühwein, warme chocolademelk en marshmallows. Toegang natuurlijk gratis.

Naast veel marktkramen vindt u op vrijdag 10 december vanaf 17.30 uur in het centrum van Mill ook live muziek. Zo zijn er in de podiumtent in de Kerkstraat optredens van Leo Josemanders, muziekschool Music Fun, muziekschool Paul van der Heijden, smartlappenkoor de Straetlappen en de blokfluitgroep van Sint Willibrord, allemaal uit Mill. In de Hoogstraat is ter hoogte van Berends bloemsierkunst muziek te vinden van Mix For Music. Een muziekgezelschap uit Boxmeer in de stijl van Charles Dickens. Wim Vloet uit Wilbertoord zal als accordeonist de lampionnenoptocht muzikaal begeleiden.

Deze avond zijn winkels in Mill geopend tot 22.30 uur, zijn er tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar en kan iedereen mee rijden met gratis huifkartochten. Om 19.00 uur is er een lampionnenoptocht voor kinderen waarbij men een route zal lopen door het centrum, langs zorgcentrum Meihorst en het Landschapspark. Kerstmannen zorgen voor een leuke herinnering voor de deelnemende kinderen en een lekkere traktatie.

De Midnightshopping wordt op vrijdag 10 december vanaf 17.00 uur gehouden in het centrum van Mill. Zie voor meer informatie www.midnightshopping.nl.