string(55) "country-concert-wim-pols-thecla-rutting-en-frank-jansen" Zomeravondconcert: LaZy TaTer / Frank Jansen Trio

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Zomeravondconcert: LaZy TaTer / Frank Jansen Trio

zaterdag 21 augustus 2010 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Openluchttheater Overloon

Geniet van LaZy TaTer en het Frank Jansen Trio: een dubbelconcert van twee country formaties, in vervolg op het sfeervolle dubbelconcert dat op 31 juli in ons theater plaatsvond.

LaZy TaTer brengt een breed repertoire uit muziekstijlen als Bluegrass, Swing, Folk, Iers, Oldtime en Blues. Zelfs klassieke stukken worden niet geschuwd. De driestemmige zang is in belangrijke mate bepalend voor het geluid van deze band. Bezetting: Ronnie Snippe (gitaar, mandoline), Geert van Schoonderwoerd (banjo), Jan Pals (mandoline, gitaar, dobro) en Beppie Gasman (contrabas).

Vanaf het moment dat Frank Jansen in 1995 besloot om van musiceren meer dan een hobby te maken, heeft hij flink aan de weg getimmerd en is het snel met hem gegaan. In 1996 verscheen zijn eerste CD waarop er al snel drie volgden. Hij treedt deze avond met zijn trio, dat naast Frank Jansen (guitar en zang) zelf nog bestaat uit Joost de Nijs (dobro en zang) en Cor van de Pluym (guitar en zang).

Let op, gewijzigde aanvangstijd: het concert begint al om half acht en duurt tot ca. kwart over elf.

Kaarten à € 6,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Plus supermarkten in Overloon en Vierlingsbeek en ook bij café-restaurant Bos & Berg in Overloon.

Op de avond van het concert zelf kunt u ook toegangskaarten bij de kassa van het theater kopen.

Bekijk de agenda op de site van Openluchttheater Overloon