string(4) "test" Politiek-verkiezingsdebat gemeente Mill en Sint Hubert 2018

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Politiek-verkiezingsdebat gemeente Mill en Sint Hubert 2018

zondag 11 maart 2018 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Cultureel Centrum Myllesweerd Kerkstraat 3, 5451 BM Mill

Woensdag 21 maart 2018 staan er weer gemeenteraadsverkiezingen op het programma. Volgens de één de laatste verkiezingen voor een zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en volgens anderen zeker niet. Wat wel zeker is, is dat de politieke partijen in onze gemeente nu al volop bezig zijn met de voorbereidingen. Dat blijkt uit de diverse berichten in de media over samenwerking tussen partijen en kandidaten die men op de verkiezingslijst gaat zetten.

Verkiezingsdebat

Maar niet alleen de politieke partijen kijken vooruit naar de verkiezingen. Dat doen ook de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant. Zij hebben besloten samen een politiek-verkiezingsdebat te organiseren. Dit op zondag 11 maart 2018 vanaf 11.00 uur in Myllesweerd. Ondertussen is er ook al een onafhankelijk maar zeer ervaren politiek-discussieleider gevonden die zal proberen dit debat in goede banen te leiden.

Reserveer
Reserveer zondag 11 maart 2018 dus alvast in uw agenda. Want na dit politiek-verkiezingsdebat is voor u wellicht duidelijk op wie u het beste kunt stemmen op woensdag 21 maart 2018.