string(4) "test" Whisky en Bierreis.

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Whisky en Bierreis.

zondag 17 december 2017 09:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Herberg Thijssen

Herberg Thijssen en Van Dijk touringcars hebben speciaal voor u een zeer speciale en mooie Whisky en Bierreis georganiseerd op zondag 17 december. Voor de prijs van € 34,50 per persoon.

Hierbij brengen we een bezoek aan Brouwerij ’t Anker in het Belgische Mechelen, bekend van zijn mooie bieren zoals Gouden Carolus, Manneblusser en nog een 7 tal speciaal bieren. Duik samen met ons mee in deze bijzondere Familie traditie en geniet van de Belgische gastvrijheid en de Speciale combi welke voor ons is samengesteld.

Het Programma bestaat uit.
9.00 uur Ontvangst met koffie/thee met een huisgemaakte kerstlekkernij.
9.30 uur Vertrek per luxe touringcar naar Brouwerij ’t Anker in Mechelen.
12.00 uur Aankomst brouwerij, hier gaan we eerst een hapje eten.
13.00 uur Start rondleiding onder leiding van Rico van Mourik met aansluitend een bierproeverij. Indien de tijd het toe laat gaan we nog even gezamenlijk de Mechelse horeca verkennen.
15.00 uur Vertrek naar Whisky stokerij Molenberg in Blaasveld.
15.15 uur Aankomst Whisky stokerij, alwaar we kijkje krijgen in de keuken van het Whisky stoken met aansluitend een proeverij.
18.00 uur Vertrek vanuit Blaasveld richting huis.
20.00 uur Terug bij Herberg Thijssen.

Reserveren is noodzakelijk voor deze Whisky en Bierreis, dit kan uitsluitend via ons emailadres cafe@herbergthijssen.nl onder vermelding van Whisky en Bierreis 2017. Wees zeker van een plaats en reserveer tijdig.
www.herbergthijssen.nl