string(4) "test" Slagerij van Kampen LIP/STICK

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Slagerij van Kampen LIP/STICK

zaterdag 21 oktober 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Schouwburg Cuijk Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk

Wervelende show met opzwepende drums en spetterende blazers.
In ‘LIP/STICK’ laat de onbetwiste aanvoerder van de Nederlandse slagwerkgroepen zijn veelzijdigheid zien in een show met een grote afwisseling aan sferen en stijlen. U kunt rekenen op een mix van latin, rai, invloeden uit het hart van het Afrikaanse continent en muziek uit New Orleans.

Slagerij van Kampen verbeeldt alles met prachtige ritmes en onverwachte combinaties. In deze wervelende show worden de oerdrift van de drums en de energie van de bandleden nog eens extra onderstreept door een spetterende blazerssectie. Een swingende combinatie van lippen en stokken: soms groots en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.

Artistieke leiding: Mies Wilbrink, Willem van Kruijsdijk. Slagers: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet. Blazers: Jon Sensmeier, Willem Pluk, Alex Loiacono.

Drumworkshop
Muzelinck Centrum voor de kunsten Cuijk organiseert vanmiddag een drumworkshop.
Deze workshop wordt gegeven door Olaf Fase, een van de drummers van Slagerij van Kampen en is geschikt voor volwassenen én voor kinderen.
De drumworkshop vindt plaats in het SchouwCafé en duurt van 15.30 - 16.30 uur.
U neemt zelf uw drumstokken mee.
De toegang is 1 euro.
Kaartjes voor de drumworkshop zijn te bestellen op deze pagina, onder het kopje ‘Extra te bestellen bij deze voorstelling’

Meer informatie?
schouwburgcuijk.nl
www.slagerijvankampen.nl