string(15) "biercantus-2017" Biercantus 2017

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Biercantus 2017

zaterdag 28 oktober 2017 20:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill

Al twee jaar op rij is de Millse biercantus een schot in de roos gebleken. Voor de commissie een reden temeer om ook dit jaar weer deze super gezellige avond te organiseren. Noteer daarom allemaal 28 oktober in uw agenda.

Houd u van zingen en en gezelligheid, dan is de Biercantus op 28 oktober voor u een aanrader. Dit jaar zullen er behalve Nederlandstalige nummers ook een aantal Engelstalige deuntjes in Myllesweerd ter gehore worden gebracht. Het is de bedoeling dat u uit volle borst meezingt!

De derde Millse Biercantus zit tussen een studentencantus en het Duitse Oktoberfest in. De studentencantus staat bekend om zijn strenge regels, de Duitse versie staat bekend om de Dirndls. Deze twee zaken zijn bij de Millse Biercantus geschrapt, het bier en de gezelligheid zijn echter gebleven.

Tijdens de Millse Biercantus wordt alles voor u geregeld. Wanneer u Myllesweerd binnenloopt wordt u verwelkomd en krijgt u een plaats toegewezen. Daarna kunt u een natje en een droogje bestellen dat bij u aan tafel wordt gebracht. Dit kan natuurlijk een pul bier zijn, maar voor wijn en fris zit u ook goed.

Wanneer u uw zitplaats heeft gevonden, zal de band Exploit de hele avond bekende Nederlandstalige en of Engelstalige nummers spelen waarbij u alles moet meezingen! Iedereen krijgt het speciale Cantus Blérbuukske met daarin alle teksten van de avond. Ook op groot scherm worden de teksten geprojecteerd.

Wij als Biercantus-commissie zien u graag op zaterdag 28 oktober. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en deze zijn vanaf 25 september te koop aan de balie van Myllesweerd, bij Café Royal en Café De Winkel. Kaarten zijn ook op de avond zelf te koop, maar dan betaalt u € 7,50 per kaartje . Op = op! De deuren van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill gaan om 20:00 open en de Cantus start stipt om 20:30.

Ook komt er nog de mogelijkheid, om eventuele liedjes te kopen. De lijst is nog niet helemaal compleet, dus hou de media in de gaten. Voor 20 Euro kan je dan een liedje kopen en je naam komt dan in het boekje te staan en uiteraard tijdens de avond zelf ook op het grote scherm.

Tip!!! Kijk ook eens op de facebook pagina Biecantus Mill. Tot 28 oktober zullen wij hier 2x een deel en winactie publiceren waarbij kaarten en bier te winnen zijn.