string(4) "test" Cultuur aan de maas 2018

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cultuur aan de maas 2018

zondag 26 augustus 2018

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 In het oude centrum van Cuijk 

Op zondag 26 augustus 2018 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk haar vijftiende Cultureel Festival.

Onder het thema "Cultuur aan de Maas, Lustrumfeest” wordt deze Culturele Dag 2018 georganiseerd met de gemeente Cuijk en een aantal betrokken sponsoren.

Het festival "Cultuur aan de Maas, Lustrumfeest" wordt gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.

Concerten, liveoptredens, wagenspelen, toneel en straattheater maken van het festival bijna een complete Uitmarkt.

Speelplek voor de jeugd op het Louis Jansenplein;

Er komt weer een aparte speelplek voor de Jeugd. De jonge bezoekers kunnen zich naar hartenlust uitleven in diverse speel voorzieningen, waaronder Oud Hollandse spelen, ook zullen er workshops met schilderen, boetseren, dansen, etc. aanwezig zijn.

De culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen.

Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 26 augustus 2018.

Bekijk hier onze website.