string(4) "test" Poetisch ontbijt bij wereldtuin Verdeliet

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Poetisch ontbijt bij wereldtuin Verdeliet

zondag 24 september 2017 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Cuijk, Toermalijnlaan 40, Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk.

Gedichten, muziek en een eerlijk ontbijtje. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. In de kas dragen drie dichters voor: Rinske Kegel, Marjolein Pieks en Monica Boschman.

Rinske Kegel is schrijfster en illustratrice. Haar gedichten stonden onder andere in de literaire tijdschriften De Revisor, De Poëziekrant en Het Liegend Konijn. Ze won diverse prijzen en trad op bij literaire festivals als Onbederf'lijk Vers en Dichters in de Prinsentuin.
Marjolein Pieks is druk bezig de samenleving te poëtiseren. Ze was initiatiefnemer van o.a. de Marikenweek in Nijmegen, het festival Dichternachten en de Blauwe Salon. Vanaf 2017 is ze dorpsdichter van de Gemeente Heumen. In haar poëzie laat ze zich inspireren door menselijke relaties, de natuur en maatschappelijke gebeurtenissen.
Monica Boschman, ex-regiodichter van de Noordelijke Maasvallei, presenteert de ochtend en zal vers werk voordragen. Uiteraard is er ruimte om lekker te ontbijten en te genieten van livemuziek van gitarist Felix Gayet.

Aanmelden
Het poëtisch ontbijt kost € 12,50 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 september a.s. via e-mail:info@verdeliet.nl onder vermelding van je naam en het aantal personen. 

Website:
www.verdeliet.nl