string(4) "test" Grensfeest tijdens Schijt aan de Grens

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Grensfeest tijdens Schijt aan de Grens

zaterdag 26 augustus 2017 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Hoeve de Knol Holthees.

Zaterdagavond 26 augustus vindt het Grensfeest van Schijt aan de Grens plaats bij Hoeve de Knol, Koudenhoek 1 in Holthees. Er staan alleen maar muzikale, visuele en sfeervolle hoogtepunten op het programma!

Vanaf 20.00 uur is het terrein open voor publiek en om 20.45 uur begint het programma in de grote tent met een optreden van singersongwriter Rinel van Venrooij, begeleid door Toon Jansen ( gitaar, zang en percussie) .
What’s that?, de nieuwe rhythm en bluesformatie met bekende gezichten uit de regio Venray. Niels van Hoorn, saxofoons, Carl van Hal, gitaar/piano, Henk Hendriks, zang en bluesharp, Piet Tromp op bas en Marcel Jacobs, drums zullen na Rinel garant staan voor een set “real partymusic en een portie dampende blues ”.
Find us in Slumberland neemt het publiek mee naar buiten om aan de bosrand hun voor Schijt aan de Grens gecomponeerde spectaculaire beeld- en geluidsproject uit te voeren!
Intussen wordt het podium gereedgemaakt voor Hidden Agenda Deluxe, de slotact van de avond in de grote tent. BartJan Baartmans, Eric de Vries, Rob Geboers, Sjoerd van Bommel en Gerald van Beuningen zullen met hun aanstekelijke mix van Americana en eigen nummers voor een swingende afsluiting in de tent zorgen!
Bezoekers kunnen na afloop van dit programma helemaal losgaan in het café van Hoeve de Knol waar dj Hans van Vonderen vanaf een uur of elf iedereen aan het dansen krijgt. Moe maar niet naar huis…?
Dan is het terras van Sfeer op Wielen een uitstekend alternatief voor een lange nazit !

Entreekaarten te bestellen via onze website www.schijtaandegrens.nl voor € 15,00, aan de kassa € 17,50.