string(4) "test" Nasrdin Dchar - Dad - in Theater de Weijer Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Nasrdin Dchar - Dad - in Theater de Weijer Boxmeer

zaterdag 28 oktober 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. 
Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn.

Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind?

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen. DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde! DAD is zijn meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling tot nu toe. Nasrdin: ‘Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!’Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf.

De Telegraaf **** ‘DAD’ van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan.
NRC ****  Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema's. de Volkskrant ****

28-10-2017
Entree: €19.50
Aanvang: 20:15
Info en kaarten

P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919.

Meer theater, muziek, films, en evenementen:
www.deweijer.nl/agenda