string(4) "test" Vier de Zomer met popkoor ZIP!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vier de Zomer met popkoor ZIP!

dinsdag 4 juli 2017 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op het plein bij dorpshuis de Stek aan de Kerkstraat in Landhorst. 

Op 4 juli is het goed vertoeven in het kleine dorpje Landhorst. Om 19.30 uur brengt ZIP een ode aan de zomer. Dat gebeurt buiten bij dorpshuis de Stek. Het pleintje is sfeervol aangekleed en dat past dan weer geweldig bij de klanken van het popkoor. ZIP is bijna 5 jaar geleden opgericht en heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het groeide uit tot een groep van bijna 45 vrouwen en mannen. En deze komen niet alleen uit Landhorst. Zomaar een greep uit de herkomstplaatsen van de zangers: Boxmeer, Sambeek, Vortum, Langenboom, Oploo, Wanroij, Uden enz. En dat is niet op de laatste plaats te danken aan Victorine Egelmeers, de dirigente die haar passie voor muziek weet over te brengen aan de leden maar ook aan het publiek.

Het repertoire is veelzijdig; van Dire Straits, Robbie Williams, Guns and Roses tot ABBA en The Scene.. elke uitdaging wordt aangegaan. Zelfs David Guetta en Armin van Buuren wordt eer aangedaan. Kom genieten en 4 de zomer mee!

Naast ZIP is er dit jaar ook een optreden van JUVIA uit Vianen, een prachtig koor dat zelfs de schouwburg niet schuwt.
De avond start om 19.30 uur op het plein van dorpshuis de Stek, Kerkstraat in Landhorst. Entree is gratis en bij slecht weer vieren we de zomer in de Stek.

Website:
https://www.facebook.com/PopkoorZip/ 

04/07/2017 Van: 19.30 Tot: 22.00
Dorpshuis de Stek, Kerkstraat Landhorst