string(4) "test" Michelle Davis - The Gospel Sessions In Theater De Weijer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Michelle Davis - The Gospel Sessions In Theater De Weijer

donderdag 30 november 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Michelle David & The Gospel Sessions hebben al menig kerk in Nederland bekeerd met de live-shows rond de release van The Gospel Sessions albums.

Afgelopen zomer moesten ook de grote festivals er aan geloven. Na Lowlands kwam Into The Great Wide Open en daar sloten The Gospel Sessions onder aanvoering van Michelle David het festival af met The Soul & Gospel Extravaganza.

Evangiseren is niet het doel van The Gospel Sessions maar het mooiste complimenten wat ik ooit kreeg na een show was wel van iemand die zei; "Je maakt het wel lastig voor me om een atheist te zijn." The Gospel Sessions staan op de schouders van bijvoorbeeld Sam Cooke & The Soul Stirrers en de Womack Brothers. Gospel is krachtige muziek in veel opzichten. Het is muziek die kan optillen, kan inslaan.

Michelle David (The Gospel Sessions) - My Praise (Vooraf bij DWDD)
www.youtube.com/watch?v=D3kyzKzTXag

30-11-2017
Entree: €15.00
Aanvang: 20:15
Info en kaarten

P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919.

Meer theater, muziek, films, en evenementen: 
www.deweijer.nl/agenda