string(23) "zomerfestijn-beers-best" Zomerfestijn Beers Best

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Zomerfestijn Beers Best

zondag 2 juli 2017 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het centrum van Beers. 

Zondag 2 juli 2017 vindt de 28e editie plaats van Beers Best. Om 11:00 uur klinkt het startschot voor de traditionele snuffelmarkt, de altijd gezellige kindermarkt, de braderie en vele spetterende optredens en demonstraties. De organisatie van het braderiegedeelte is geheel in handen van organisatiebureau GP Promotions.

De publiekstrekker van dit jaar: Een heuse full size F1 Racesimulator, een look-a-like van de supersnelle bolide van Max Verstappen. Altijd al in een Formule 1 wagen willen rijden en je in de huid van een echte coureur willen wanen? Kom dan naar Beers Best en zet de snelste tijd neer. En wie weet win je ook nog eens een mooie prijs met de snelste rondetijd!

In onze feesttent op de juiste plek om te genieten van optredens van Showband Mixure Music.
En wie een gokje wil wagen, kan vanuit de feesttent uiteraard weer meedoen met het Rad van Avontuur. Dat begint rond 12.30 uur te draaien. Er zijn ook dit jaar prachtige prijzen te winnen.

Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie over Beers Best is te vinden op www.beersbest.nl.

02/07/2017 Van: 11:00 Tot: 17:00
Beers