string(29) "kika-kanjer-kuilen-tocht-2017" Kika Kanjer Kuilen tocht 2017

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kika Kanjer Kuilen tocht 2017

zondag 11 juni 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Recreatiegebied De Kuilen in Langenboom. 

Wandel mee met de Kika Kanjer Kuilentocht en steun de strijd tegen kinderkanker!

Na drie succesvolle edities is het dit jaar weer tijd voor de 4e Kika Kanjer Kuilen Tocht. Deze prachtige wandeltocht wordt gehouden op zondag 11 juni 2017 in natuur – en recreatiegebied de Kuilen bij het Strandpaviljoen in Langenboom (Fazantenweg) en start tussen 14:00 en 15:00 uur. Deze middag staat in het teken van de strijd tegen kinderkanker. Alle opbrengsten van deze dag zijn voor Kika want helaas blijft onderzoek naar kinderkanker hard nodig.

In de afgelopen jaren verloren Marcha, Jolanda,Gertie en Susan hun kinderen aan kanker en zij hopen dan ook dat door middel van onderzoek geen kind meer zijn of haar strijd met kanker verliest. Zo is op dit moment Youri uit Zeeland aan het strijden tegen kinderkanker. Kika en het onderzoek naar kinderkanker kan uw steun hard gebruiken.

U kunt kiezen uit 3 verschillende routes van 4, 6 of 8 kilometer. Op de 4 kilometer lange route is ook een leuke fotospeurtocht uitgezet en natuurlijk kunt u genieten van de kunst die aan de route staat in het kader van een zomerlang Kuilen-Kunst. Naast de fotospeurtocht zijn er ook diverse andere leuke gratis kinderactiviteiten zoals een springkussen, schminken, voetballen, kleurhoek, ballonnen clown, mega bellenblaas én ontmoet de enige echte KIKA Beer!

Het inschrijfgeld is €5,- per volwassenen en kinderen tot en met 16 jaar lopen gratis mee. Natuurlijk mag u ook een vrije gift doen op de dag zelf of wanneer u niet in de gelegenheid bent om te komen naar rekeningnummer: NL94RABO 0318 225 972 ten name van Kika Tocht.
We zien u graag 11 juni! 

11/06/2017 Van: 14 Tot: 17:30
Recreatiegebied De Kuilen Langenboom