string(20) "aloha-tropical-party" Aloha, Tropical party

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Aloha, Tropical party

zaterdag 10 juni 2017 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Dragonder in Gennep!

De temperaturen stijgen, sportseizoenen eindigen en de vakanties zijn gepland. Om alvast in de vakantiestemming te komen is het tijd voor een tropisch feestje. Dus trek je zonnigste outfit aan en wees welkom op je flip-flops. We hebben drie top DJ's uit het zonnige zuiden, die ervoor zullen zorgen dat het kwik naar subtropische hoogte stijgt. Met een hete mix van Caribische klanken en hitjes van toen en nu, zal het niet lang duren voordat je billen gaan schudden.

Reverb: De jonge zeer getalenteerde DJ Reverb timmert al aardig aan de weg. De belofte van het zuiden weet van een feestje een groot succes te maken. Onder andere bekend van het immer uitverkochte Cuijkse feest 'Speelkwartier'! Wij verheugen ons op zijn set!

Be Charm'D: Voordat hij de zomerfeesten in Nijmegen en Solar festival op z'n kop gaat zetten, komt hij 'Aloha!' een tropisch tintje geven. Deze geroutineerde DJ heeft bewezen een genot te zijn voor het oor op uitverkochte feesten in o.a. Doornroosje en De Matrix. We zijn trots dat Be Charm'D op ons feestje draait.

Alicia Sinay: Deze dame maakt haar debuut als DJ op 'Aloha!', maar onderschat haar niet! Met een nationaal bekende DJ als leermeester en als oud-leadzanger van o.a. salsaband 'Ayakamata' weet zij van wanten. Muzikaal breed georiënteerd en met een passie voor mixen, zal ze zorgen voor een spetterde opening van de avond.

Entree bedraagt € 5,-

Café Dragonder 
Spoorstraat 103 Gennep
10 juni 22.00 uur
See you there!