string(4) "test" Kuuk in de Club Oldskool

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kuuk in de Club Oldskool

vrijdag 23 juni 2017 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Cafe Spinners

Line-up:

Be Charm'D
Alicia Sinay
IJSKOUWD
Lood De Kloot
Clif Brown


Kuuk In De Club Oldskool

Back by populair demand!!!
We zeiden het na vorig jaar al, ‘deze oldskool editie houden we derin’.
De beste hip-hop, R&B, dancehall en UK Garage klassiekers uit de jaren ’90 en ’00 samengebracht op het gezelligste feestje van Kuuk en omstreken.

Be Charm’D
Wat moeten we nog vertellen over deze legend?! Het opsommen van zijn resumé heeft geen zin, vertellen dat ie stiekem de beste dj van het land is ook niet. Dit is wat hij ’t liefst doet op feestjes: oldskool muziek draaien & biertjes drinken. Deze gouden combinatie bevalt hem zo goed dat hij speciaal voor ons een XL set gaat neerzetten waar menig festival jaloers op zou zijn.

Alicia Sinay
Wat goed is komt snel en deze dame gaat hoge ogen gooien, remember where you heard it first. Na dat ze spontaan onze X-Mas edition, freestylend behind the decks, had geopend deden we haar een voorstel. Wil je in juni de Oldksool edition doen? Een smile van oor tot oor was haar antwoord en ze is hard aan de slag gegaan om voor jullie iets moois in elkaar te draaien. We mogen nog niet veel verklappen maar wij zijn supertrots om haar erbij te hebben, make some noise voor Alicia Sinay!

Lood De Kloot X IJSKOUWD
Over gouden combinaties gesproken! Deze twee heren brengen de golden era uit de hiphop weer helemaal terug deze avond. Van Rakim tot Snoop Dogg, De La Soul tot Wu –Tang, EPMD tot 2pac de hele mikmak komt voorbij. De echte hiphopliefhebber zal niks te kort komen deze avond.

MC Clif Bangs
Deze man mag zeker niet ontbreken om het feestje compleet te maken. We zijn blij dat hij weer terug is in zijn favoriete dorp buiten Amsterdam. Hij zal samen met Lood de mic blessen en ervoor zorgen dat het energie level hoog blijft.

Tot vrijdag 23 juni!