string(4) "test" Cursus voor mensen met autisme in Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cursus voor mensen met autisme in Cuijk

dinsdag 13 juni 2017

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De bijeenkomsten zijn in het Dienstencentrum, Zwaanstraat 7 in Cuijk. 

Gespreksgroep: Autisme en ik

MEE Noordoost Brabant start medio juni 2017 in Cuijk de gespreksgroep ‘Autisme en ik’ voor volwassenen met autisme. Deelname is kosteloos. Inschrijven kan tot 2 juni 2017. MEE ondersteunt mensen met een beperking op alle leefgebieden en in alle levensfasen bij problemen die met hun beperking te maken hebben.

In deze gespreksgroep wisselt u ervaringen uit met andere mensen met autisme. U bepaalt samen de onderwerpen die aan bod komen, zoals: Wat betekent autisme voor mij? Hoe reageert mijn omgeving op mijn autisme en hoe ga ik daarmee om? Maar ook zaken rondom wonen, werken, vrije tijd en relaties kunnen aan bod komen. Na een eerste kennismaking op dinsdagavond 13 juni, komt de groep zes keer bij elkaar op donderdagavond. De data worden tijdens de kennismaking afgesproken. De bijeenkomsten zijn in het Dienstencentrum, Zwaanstraat 7 in Cuijk.

Aanmelden kan tot 2 juni 2017. Stuur een e-mail aan gespreksleider Lucy Kamps: l.kamps@demeentgroep.nl Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Lucy Kamps of Harm Wijnhoven, MEE Noordoost Brabant, telefoon 0413 33 47 33. Meer over MEE op www.mee-nob.nl