string(4) "test" Simply Wild

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Simply Wild

maandag 16 juni 12166

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Kuilen in Mill

Blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda want op deze twee zomerdagen zullen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen galmen. 

Geen moeilijke prijzen, ingewikkelde teksten of massaal festivalgeweld, gewoon Simply Wild Outdoor – Back to the Basics. Vanwege het succes van de spetterende jubileumeditie wederom twee dagen, twee stages, het beste geluid, de leukste DJ’s, de vetste show en onwijs veel gezellige mensen.
De reguliere ticketverkoop is van start gegaan: 
vrijdagtickets kosten €10.00, zaterdagtickets €20.00 en combitickets €25.00. 

Vrijdag zullen de vrolijkste freestyle, hardstyle en house hitjes je om de oren vliegen. Simply Wild wordt van 20.00 – 01.00 omgetoverd tot gezelligste dance event van de regio met voor ieder wat wils.
Zaterdag zullen er wederom 2 stages zijn waar van 13.00 tot 01.00, 12.00uur lang gefeest kan worden. Op de ‘Wild’ stage zullen de hardere stijlen klinken: van springen op freestyle naar stampen op hardstyle tot hakken op hardcore. Bij ‘Simply’ stage wordt er genoten van de lekkerste (deep) house- en technobeats die tot in de chill out te horen zijn.
De line up houden we nog even geheim, maar we kunnen garanderen dat het weer één groot spektakel wordt met populaire regionale en (inter)nationale Dj’s.
Voor meer informatie en regelmatige updates sluit je je aan bij de Simply Wild Facebook community en houd je de website www.simplywildevents.nl goed in de gaten.