string(4) "test" Walk&Talk - Van KeuzeStress naar KeuzeKracht

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Walk&Talk - Van KeuzeStress naar KeuzeKracht

woensdag 26 april 2017 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de bibliotheek van Boxmeer. 

Woensdag 26 april a.s. tijdens de Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Boxmeer van 10.00 – 12.00 uur, is Nicole Meijer te gast met als thema Van KeuzeStress naar KeuzeKracht.

Keuzes maken die bij je passen, hoe doe je dat?
Het leven zit vol uitdagingen. De wereld om ons heen verandert continu. Je moet keuzes maken in je werk, in je privéleven en tegelijkertijd worden er hoge verwachtingen gesteld door je omgeving. Je probeert hierin de balans te houden en ook nog dicht bij jezelf te blijven. Hoe doe je dit allemaal?

Nicole Meijer stond ooit zelf voor een pittige keuze: opnieuw solliciteren op een HR Business Partner positie of het bedrijf verlaten waar zij jarenlang met plezier had gewerkt. Ze koos het laatste. Ze besloot haar passie te volgen en zich volledig te focussen op coaching. In 2014 heeft zij haar eigen bedrijf opgericht: DeKeuzeCoach. Keuzes geven kracht. Daarom werkt zij met de DeKeuzeKracht methode.

Vanuit eigen ervaring vertelt Nicole haar persoonlijke verhaal; hoe is zij omgegaan met veranderingen en hoe heeft zij keuzes gemaakt. Met interactieve opdrachten laat ze je bewust worden van wat jij belangrijk vindt in het leven en ervaren hoe je keuzes maakt die bij je passen. Een ervaring die impact heeft, inzicht geeft en aanzet tot het maken van jóuw keuzes.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden! De bijeenkomsten vinden elke maand plaats in de Bibliotheek Boxmeer en Cuijk. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.