string(4) "test" Optreden: Thomas Toussaint Band

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Optreden: Thomas Toussaint Band

zaterdag 29 april 2017 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. 

Bij café Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 in Mill is met grote regelmaat live muziek te vinden. Zo ook zaterdag 29 april. Daar hoort en ziet u er vanaf 22.00 uur de Thomas Toussaint Band. De toegang is zoals gebruikelijk helemaal gratis.

Thomas Toussaint Band
De gemeenschappelijke passie voor de blues heeft ertoe geleid dat vier jonge muzikanten uit verschillende windstreken elkaar hebben gevonden met als resultaat de ‘Thomas Toussaint Band’. De bronnen waaruit deze vierkoppige formatie hun inspiratie tappen zijn Chicago blues, swing, Louisiana swamp, rock ’n roll en New Orleans. Belangrijke mensen in dit kader zijn Jimmy Reed, B.B. King, Jimmy Rogers, Mitch Kashmar, Paul deLay, William Clarke en Louis Jordan.

De band speelt met een ontembare gedrevenheid de blues zoals die bedoeld is maar voegen hier ook hun eigen interpretatie aan toe. Vanuit hun passie voor de blues wil deze band laten zien dat blues actueel is voor iedere leeftijd van 18 tot 80.

Meer
Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal? Like hun Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl