string(4) "test" Palmpasenoptocht

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Palmpasenoptocht

zondag 9 april 2017 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Sinds 1958 in Grave 

Op zondag 9 april 2017 a.s. wordt, onder voorbehoud, voor de 60e keer de traditionele Palmpasenoptocht gehouden door het historisch centrum van Grave.
De optocht start vanaf het Kerkplein voor de hoofdingang van de St. Elisabethkerk in Grave en wordt traditiegetrouw voorafgegaan door Harmonie en Slagwerkgroep “Stad Grave”. Voor alle deelnemertjes aan de feestelijke rondgang, is er een heerlijke snoepzak, verder een loterij met leuke prijsjes en bovendien voor de 3 mooist versierde palmpaasstokken een extra Paasprijs!

Zijn er deelnemertjes die hun paasstok aan de bewoners van Catharinahof willen aanbieden dan is daar gelegenheid voor, het is echter niet verplicht. De deelname is kosteloos! Het verzamelen is tussen 13.00 uur en 13.30 uur. Vertrek voor de optocht is om 13.30 uur! De kinderen/kleinkinderen met hun ouders/grootouders worden na afloop gastvrij ontvangen in het restaurant van Catharinahof. Wij hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en dat vele ouders/grootouders hun belangstelling tonen en de kinderen aanmoedigen en stimuleren om aan dit mooie folkloristische gebeuren deel te nemen?

Voor nadere informatie Stichting Kinderfolklore Grave Jan Verhaaren tel. 0486-472982 of Jolanda Adams tel. 0486-421031.

Meer weten?
www.beleefgrave.nl