string(4) "test" Opening 't ... Hert in Sint Anthonis

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Opening 't ... Hert in Sint Anthonis

zaterdag 1 april 2017 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De opening van de eerste fase van 't Nieuwe Hert.

De Vrolijke Koster in Sint Anthonis krijgt nieuwe uitbaters. Twee stellen, Bart & Anky en Chris & Eefke hebben de Vrolijke Koster van Johnny Romein overgenomen.
De komende maanden zal deze nog samen met hem de boel in goede banen leiden. Maar er gaat wel alvast het een en ander veranderen! Waaronder de naam!

De twee stellen hebben tijdens de Hert reunie een oproep gedaan om mee te denken over de nieuwe naam.
Ze willen de naam het Hert, zoals de kroeg al bijna 300 jaar geleden genaamd was, terugbrengen. 'We hebben veel inzendingen gehad en zijn ons aan het beraden over de nieuwe naam. Kanshebbers zijn bijvoorbeeld; Het Dorstige Hert, Het Brink Hert, Ons Hert, Het Sint Tunnisse Hert, we zijn zelf ook benieuwd wat er vanaf 1 april op de gevel zal staan!
We zijn momenteel druk aan het verbouwen om onze gasten op 1 april alvast te laten zien welke kant we op willen! Helemaal af zal het waarschijnlijk niet zijn, maar we hopen wel al de juiste sfeer te zetten.
Wie daar zeker aan meehelpen zijn de mannen van de Evergreen Machine zij zullen de hele avond de tent alvast op kop zetten. Wij hebben er onwijs veel zin in en hopen dat men op 1 april nieuwsgierig is en lekker even binnen komt wandelen! Op de facebooksite van de Vrolijke Koster kun je zien waar we zoal mee bezig zijn!' Aldus Bart Wijnhoven één van de nieuwe uitbaters.