string(4) "test" 'Avond van de Regioschrijver' in Bibliotheek Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

'Avond van de Regioschrijver' in Bibliotheek Cuijk

vrijdag 31 maart 2017 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de bibliotheek van Cuijk. 

Op vrijdag 31 maart a.s. organiseert BiblioPlus, ter gelegenheid van de Boekenweek 2017 de "Avond van de Regioschrijver", onder het motto: maak kennis met schrijvers uit het Land van Cuijk en Maasduinen en hun pennenvruchten.

BiblioPlus wil schrijvers en dichters uit het Land van Cuijk en Maasduinen speciaal onder de aandacht van lezers brengen. Dit doet zij al enige tijd met het project Regioschrijvers.

Op de "Avond van de Regioschrijver" presenteert een aantal van deze schrijvers zich aan zijn lezerspubliek. Ook is er een Regioschrijversboekenmarkt en stelt de projectgroep "de Kneep"zich voor. Deze groep is volop bezig om in 2018 een regionaal Boekenbal(festival) te organiseren. De Regioschrijver wordt ook dan een belangrijk onderdeel van dat programma.

Verder is er volop de gelegenheid voor lezers en schrijvers om elkaar te ontmoeten. Het geheel wordt muzikaal omlijst door folkgroep Fergal uit Wanroij.

De "Avond van de Regioschrijver" vindt plaats in de bibliotheek Cuijk en begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan in de bibliotheek, telefonisch via 0485 312566 en via www.biblioplus.nl