string(4) "test" Concert Efimov Jeugdorkest St. Petersburg & Boxmeersche Harmonie

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Concert Efimov Jeugdorkest St. Petersburg & Boxmeersche Harmonie

donderdag 30 maart 2017 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Hotel Riche aan de Steenstraat in Boxmeer. 

Muzikale uitwisseling MUZIEKVERENIGING BOXMEERSCHE HARMONIE met EFIMOV JEUGD BLAASORKEST uit SINT PETERSBURG.

Ze zijn tussen de 12 en 17 jaar oud, hebben muziek als hoofdvak op de Sviridov Art School, willen allemaal beroepsmusicus worden in een van de professionele orkesten of militaire bands van Rusland en spelen in het Efimov Jeugd Blaasorkest uit Sint Petersburg.

Van maandag 27 maart tm vrijdag 31 maart 2017 verblijft dit Russisch Jeugdorkest bij Akoesticum in Ede, voor een Rehearsal Camp en Concert Tour.

Deze concerttour georganiseerd door Akoesticum biedt talentvolle orkesten de mogelijkheid om een meerdaagse muzikale training te combineren met concerten en culturele groepsactiviteiten. Het Jeugdorkest geeft op drie locaties concerten met muziek uit hun omvangrijke en gevarieerde repertoire.

Behalve dat dit jeugdorkest een optreden verzorgt in de Hermitage en Akoesticum, is Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie er in geslaagd om dit Jeugdorkest naar Boxmeer te halen. Zij verzorgen een concert i.c.m. het Harmonieorkest van Boxmeer op donderdagavond 30 maart in de concertzaal van Riche te Boxmeer, aanvang 19.30 uur. De concerten zijn voor iedereen toegankelijk , de toegang is gratis.

Website:
www.boxmeerscheharmonie.nl

30/03/2017 Van: 19:30 Tot: 22:00
Boxmeer, Hotel Riche