string(4) "test" Cas Spijkers Academie Kookt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cas Spijkers Academie Kookt

maandag 1 mei 2017 18:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Met Asperges!

We zijn trots te vermelden dat op maandag de leerlingen van de Cas Spijkers Academie het menu verzorgen in restaurant De Heerlijkheid. Op deze dag heb je daarmee de unieke mogelijkheid om te genieten van het culinaire toptalent dat De Weijer in huis heeft met “de jongens” (en daarmee bedoelde Cas Spijkers ook de meisjes) van deze hoog aangeschreven koksopleiding.

Het 3-gangenmenu kost slechts €30,- voor twee personen (dus €15! per persoon) en dat menu is om van te watertanden. Beloofd.

De studenten van de Cas Spijkers Academie worden onder het waakzaam oog van de beste koks opgeleid en zijn naast hun intensieve training aan de CSA al werkzaam in het restaurantwezen. De kwaliteit van het menu is daarmee absoluut gewaarborgd; je gaat met een bijzonder culinaire ervaring naar huis.

De academie werkt met een vast menu en op vaste tijden, we verwelkomen je graag rond 18:30 uur in het restaurant. Speciale dieetwensen en reserveringen kun je doorgeven via telefoonnummer 0485 - 57 49 19. In verband met de hoeveelheid beschikbare plaatsen vragen we je om je komst altijd vooraf aan ons door te geven.

De koksacademie voor culinair toptalent is onderdeel van ROC Nijmegen. De Weijer is daarmee een praktijkleerbedrijf van het ROC.

Meer weten?
www.deweijer.nl