string(4) "test" Jubileumconcert Streekkoor Canthonis

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Jubileumconcert Streekkoor Canthonis

zondag 26 maart 2017 15:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de H. Theobalduskerk in Overloon. 

Streekkoor Canthonis viert het 15 jarig jubileum met een uitvoering van Ein deutsches Requiem van Brahms. Op zondag 26 maart om 15.00 uur in de H. Theobalduskerk in Overloon.

Brahms gaat op een geheel eigen wijze om met het idee van een requiem. De centrale gedachte van het werk is niet de eeuwige rust van de overledenen, maar boven alles de troost voor degenen die het leed dragen, troostrijke muziek dus voor de levenden. Voor de uitvoering van dit grote werk is de basisbezetting van 45 leden uitgebreid met een kleine 20 projectzangers. Het begeleidend orkest is samengesteld uit 20 professionele en semi-professionele musici. Twee solisten, sopraan Heleen Meijer en bariton Hans de Vries verzorgen de solo’s De algehele muzikale leiding van het concert is in handen van Fred Weijers.

De kaartjes (voor de jubileumprijs van slechts 15 Euro!) kunnen besteld worden per e-mail, via het secretariaat (secretariaat.canthonis@gmail.com), en bij de leden van het koor en het orkest. Meer informatie via de site van Streekkoor Canthonis: www.canthonis.nl 

26/03/2017 Van: 15.00 Tot: 16.30
H.Theobalduskerkl Overloon