string(34) "walktalk--benutten-van-jouw-talent" Walk&Talk - Benutten van jouw talent?

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Walk&Talk - Benutten van jouw talent?

woensdag 22 februari 2017 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de bibliotheek van Boxmeer. 

Woensdag 22 februari a.s. tijdens de Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Boxmeer van 10.00 – 12.00 uur, is Sanne van Daal, New Business Manager bij Flexpoint Dienstengroep te gast. Met haar brede achtergrond in de arbeidsbemiddeling, heeft Sanne veel ervaring met verbinding leggen tussen werkzoekenden en werkgevers.

Zij licht toe wat de rol van een uitzendbureau voor werkzoekenden kan zijn en hoe werken via een uitzendbureau in zijn werk gaat. Deze Walk&Talk bijeenkomst is dan ook een must voor werkzoekenden die overwegen hun relaties op de arbeidsmarkt uit te breiden door zich te laten bemiddelen via een uitzendbureau. Sanne van Daal was eerder te gast in Cuijk. Haar inbreng werd door de deelnemers enthousiast ontvangen.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden! De bijeenkomsten vinden elke maand plaats in de Bibliotheek Boxmeer en Cuijk. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

www.biblioplus.nl