string(18) "toeristische-markt" Toeristische Markt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Toeristische Markt

donderdag 25 mei 2017 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Aan de Steenstraat op de parkeerplaats achter bij Pub esser. 

Na het geweldige succes in het afgelopen jaar van de toeristische Informatiemarkt willen wij nu voor aanvang van de vakanties een ‘Hemelvaartsmarkt’ organiseren die dit jaar wordt gehouden in Steenstraat-Oost en achter het historische pand De Boomgaard Esser. Deze toeristische markt is bedoeld voor alle toeristische organisaties en bedrijven. U kunt dan op deze markt informatie verstrekken over bijvoorbeeld wandel- en fietsroutes – ATB tracks – paardenroutes, verblijfsarrangementen – watersport of andere vrijetijdsbestedingen zoals rondleidingen en ‘leisure’-activiteiten. Ook dit jaar zal de markt worden uitgebreid met gevarieerde brocante en met stalletjes met boeken en bijvoorbeeld oude prenten en kunstenaars.

Wanneer: Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) van 11.30 uur – 17.00 uur. Omdat alle winkels open zijn en Hemelvaart de drukste koopzondag van Boxmeer is, zal er dus geen gebrek aan belangstelling zijn.

De ‘Hemelvaartsmarkt’ vindt plaats in de Steenstraat-Oost en achter het historische pand “De Boomgaard” Esser, hartje centrum Boxmeer. Deze plek worden opengesteld voor het publiek. Tevens zullen er door de ondernemersvereniging verscheidene activiteiten in het hele centrum georganiseerd worden.

www.toerismerecreatieboxmeer.nl 

25-05-2017 Van: 11.00 Tot: 17.00
Steenstraat-Oost - Parkeerplaats achter Esser