string(4) "test" Cicero - Frits van Eerd (GRATIS toegang)

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cicero - Frits van Eerd (GRATIS toegang)

maandag 23 januari 2017 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Oelbroeck MFC in Sint Anthonis 

Cicero presenteert CEO Frits van Eerd: ‘Ondernemen met passie’

SINT ANTHONIS – Cicero presenteert op maandag 23 januari het inspirerende verhaal van de succesvolle ondernemer Frits van Eerd, CEO van de Jumbo Groep Holding BV. Hij vertelt deze avond over de opmars van Jumbo Supermarkten, over zijn succes als ondernemer en over zijn uitdagingen en ambities, niet alleen als ondernemer maar ook in zijn grote passie buiten het ondernemerschap: rallyracen.

Voor Frits van Eerd (49) is de regio Sint Anthonis niet onbekend. In zijn jeugdjaren zat hij namelijk op school in Stevensbeek. Na studies aan de Delta Universiteit in Utrecht en in de Verenigde Staten werkt de in Veghel wonende Van Eerd sinds 1992 in het familiebedrijf Jumbo. Hij deed ervaring op binnen alle geledingen van het bedrijf en geeft sinds 2002 als algemeen directeur leiding aan Jumbo Supermarkten BV. Sindsdien is Jumbo sterk gegroeid, mede door de overnames van Super de Boer in 2009, C1000 in 2012 en zeer recentelijk La Place. Hoe runt hij dit succesvolle familiebedrijf, hoe heeft hij het als ondernemer zo ver geschopt, hoe ziet de toekomst van de supermarkt er uit en welke rol speelt de supermarkt voor deze streek die goeddeels drijft op landbouw en vele producten aan de supermarkten levert? Frits van Eerd combineert zijn succesvolle ondernemerschap met nóg een passie: rallyracen. Van Eerd deed als rallyrijder diverse malen mee aan Le Dakar en neemt in juni deel aan de 24 uur van Le Mans.

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 23 januari naar het boeiende verhaal van Frits van Eerd te komen luisteren. De avond vindt plaats in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis, dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal en verbreed je referentiekader. Daarna kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat bij Oele Ton’s Gasterij.
Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Like Cicero op Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Website:
www.facebook.com/cicerosintanthonis 

23/01/2017 Van: 20.00 Tot: 21.30
Oelbroeck MFC Sint Anthonis