string(4) "test" Jumbo Cuijk Indoor G Toernooi

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Jumbo Cuijk Indoor G Toernooi

zaterdag 21 januari 2017 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Laco Sportcentrum in Cuijk. 

Dit jaar wordt in het Laco Sportcentrum in Cuijk voor de 10e keer het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi van SIOL georganiseerd.

Antoine Nas, als lid van de toernooicommissie van SIOL betrokken bij de organisatie van dit toernooi, geeft aan dat dit toernooi inmiddels is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in Zuid-Nederland. “Het is dit jaar voor de 10e keer dat we het organiseren, een heus jubileum. Mooi dat er dan weer zoveel jeugdteams komen. Ook dit jaar doen er weer 15 jeugdteams mee, zoals Heijen, Mulo, Wittenhorst, Beuningse Boys en een team van Werkenrode. En natuurlijk doet SIOL zelf ook mee met 2 teams”. Ivo Broeren, mede organisator, benadrukt daarbij dat deelnemen voor de teams vele malen belangrijker is dan winnen, het plezier staat voorop. “Halverwege het toernooi hebben we ook een echte deejay, die zorgt dan voor de inmiddels ‘wereldberoemde’ disco waarbij alle deelnemers en bezoekers helemaal los gaan”.

Howha May vult aan dat het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi een evenement is dat je gewoon mee moet maken. “Je kan dan zelf zien dat het toernooi enorm leeft bij de spelers, ouders, vrijwilligers en bezoekers, een mooiere kennismaking met het G-voetbal is bijna niet mogelijk. Vorig jaar was het gewoon volle bak tijdens de finale, alle plekken in de zaal waren bezet!”.

Dit jaar is een bezoek aan het toernooi extra interessant vanwege de loterij die tijdens het toernooi georganiseerd wordt. Dankzij de geweldige inbreng van de Cuijkse ondernemers zijn er dit jaar vele prijzen te winnen. Daarnaast zal de nieuwe shirtsponsor van het SIOL G-team (Jochems Machinery) en de nieuwe sponsor van dit toernooi (Jumbo Cuijk) officieel voorgesteld worden. De prijsuitreiking wordt verricht door niemand minder dan Jochem van Gelder. Alle reden om het Jumbo Cuijk G-toernooi in je agenda te zetten.

Het toernooi begint op zaterdag 21 januari om 12.00 uur in Laco Sportcentrum te Cuijk. Het programma ziet er als volgt uit :
12.00 uur ontvangst teams
12.15 uur officiële opening toernooi
12.45 uur start wedstrijden
14.30 uur Disco met DJ Twannie
15.00 uur Hervatten wedstrijden
16.20 uur Halve finales
16.50 uur Finale
17.10 uur Loterij en prijsuitreiking

Website:
www.siol.nl 

21/01/2017 Van: 12.00 Tot: 18.00
Laco Sportcentrum Cuijk