string(4) "test" Tim Fransen: Het failliet van de moderne tijd

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Tim Fransen: Het failliet van de moderne tijd

donderdag 19 januari 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Weijer aan de Raetsingel in Boxmeer. 

Sensatie Tim Fransen in het theater

De manier waarop cabaretier Tim Fransen momenteel de theaters verovert is een sensatie. Nog maar twee jaar geleden won deze filosoof, cum laude afgestudeerd, het Leids Cabaret Festival. Afgelopen jaar won hij dé cabaretprijs (Neerlands Hoop 2016).

Het failliet van de moderne tijd is een meeslepend verhaal over vrijheid en verantwoordelijkheid. Over individu en idealen. Over Grote Vraagstukken. En is dat leuk? En óf dat leuk is! De Volkskrant gaf hem vijf (!) sterren: ‘De soepelheid van geest en de vlijmscherpe, venijnige humor van Fransen maakt dit tot een van de sprankelendste cabaretervaringen van de afgelopen jaren.’ NRC zag een nieuw soort cabaret ‘dat je overvalt en inpakt en dat doet duizelen van de prikkelende ideeën, van de slimme grappen en van de intellectuele lagen.’

Om kort te gaan: Tim Fransen is een fenomeen in wording en 19 januari is hij bij De Weijer, alvorens hij een week De Kleine Komedie plat speelt, dus doe uzelf een groot plezier en gaat dat zien. Een ticket kost €18,50 (inclusief drankje en garderobe), meer info via www.deweijer.nl.