string(48) "autoschadebedrijf-van-eeden-14-januari-open-dag-" Autoschadebedrijf Van Eeden: 14 januari open dag

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Autoschadebedrijf Van Eeden: 14 januari open dag

zaterdag 14 januari 2017 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Autoschadebedrijf Van Eeden in Cuijk organiseert op 14 januari van 10.00 tot 17.00 uur een open dag. Het publiek kan dan met eigen ogen het ‘modernste schadeherstelbedrijf van Nederland’ bewonderen. Ruim drie jaar na de allesverwoestende brand heeft Van Eeden begin 2017 weer de deuren geopend.

Na alle discussies over de oorzaak van de brand en het getouwtrek met de verzekering, viert de familie Van Eeden met deze open dag een eind aan ‘drie verschrikkelijke jaren vol ellende en onzekerheid’. “Het was niet makkelijk, maar we zijn altijd blijven knokken. Van Kempen Advocaten in Boxmeer en Coolen Expertise uit Den Bosch hebben ons er doorheen gesleept. Daar zijn we ze dankbaar voor.”, aldus Nico van Eeden.

Een dankwoord is er ook voor de schadeherstelbedrijven V.E.S. in Heijen, Cloosterman in Nijmegen en Bert Verweijen in Mill. Zijn vrouw Ellie vertelt. “Ze stonden meteen voor ons klaar. De eerste twee maanden konden we hier met ons werk en onze mensen terecht. Daarna hadden we een pand op vijfhonderd meter van onze locatie in Cuijk. Nog geen week na de brand waren we alweer operationeel. Dit kon alleen dankzij alle hulp en de inzet en steun van ons personeel.”

Nieuwste technieken
Inmiddels zijn de tien medewerkers sinds 2 januari weer op De Hork aan het werk in – volgens Nico -  ‘het modernste schadeherstelbedrijf van Nederland’. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur en reparatietechnieken op het gebied van autoschadeherstel. “Denk bijvoorbeeld aan smartcabines waarin we alle lichte schades aan een auto meteen kunnen verwerken. Maar we hebben ook een 3D-uitlijnbank, die zelfs de meeste bandenspecialisten nog niet gebruiken. Wij gaan voor het beste; service en kwaliteit daar staan we al 33 jaar voor.”   

Ontdek het zelf tijdens de open dag. Ellie: “Die wil je echt niet missen.
Iedereen is 14 januari van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom op De Hork 28 in Cuijk.”

Volg het laatste nieuws rondom de open dag via Facebook:   

De Hork 28, Cuijk
Tel. 0485-321129
www.schadenetvaneeden.nl