string(4) "test" Koopzondag Boxmeer Woont!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Koopzondag Boxmeer Woont!

zondag 29 oktober 2017 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het bruisende centrum van Boxmeer! 

Zondag 29 oktober ligt het Centrum van Boxmeer er weer op zijn best bij voor haar publiek. Het gehele centrum is gezellig aangekleed en er is weer van alles te beleven.

Het Thema van de Koopzondag is wonen er uiteraard kan men alles verwachten op het gebied van Wonen en net een beetje meer!
Fabiene van Wely licht toe: 'We gaan een mooi Woonplein op het Raadhuisplein creëren en een Woonstraat op Steenstraat Zuid bij de kerk. Daar vindt men een ruim aanbod op het gebied van wonen denk aan alles voor je keuken, badkamer, slaapkamer en tuin. Met juist de mooiste trends maar ook volop tijdloze producten. Brocante, kunst, meubels, woonaccessoires, bloemen en planten volgens mij is echt iedere tak van wonen vertegenwoordigt op 29 oktober.

In de Kloostertuin kan men bij Jan Berkvens Verlichting en Meubelstudio van Haren een kijkje nemen in hun speciaal ingerichte stijlkamers
Natuurlijk hebben we ook weer aan de kinderen gedacht zij kunnen mooie huisjes maken waar vogels en insecten lekker in willen wonen. En we weten het niet zeker maar we hebben van horen flusiteren dat de vrijwilligers van stichitng SiPieJo al komen vertellen of en waar sinterklaas dit jaar zijn thuis gaat vinden in centrum Boxmeer. Ook hebben we nieuwe bewegwijzering deze dag, tip kijk af en toe eens naar beneden.
Kortom; een dag om Boxmeer in te gaan!

Meer weten over leuke acties van de ondernemers? Kijk regelmatig op hun facebookpagina!
www.facebook.com/centrumboxmeer


Meer weten over het centrum van Boxmeer? www.centrumboxmeer.nl