string(25) "ah-zilveren-nachttoernooi" AH Zilveren Nachttoernooi

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

AH Zilveren Nachttoernooi

zaterdag 14 januari 2017 18:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de sporthal in Mill. 

Het Nachttoernooi verwelkomt jaarlijks rond de jaarwisseling vele energieke en enthousiaste teams samengesteld uit vrienden, familieleden, buren en collega’s die naar de Sporthal in Mill komen om een leuk potje te volleyballen. Zo zijn er vele Apolloleden te vinden, maar ook leden van andere clubs zoals Juliana en Scouting Mill. Alle teams komen strijden voor de eer maar ook vooral voor de gezelligheid in de sporthal, op de tribune en zeker in de kantine.

Een gezellige jarenlange traditie is het zeker, want het aankomende toernooi op 14 januari 2017 wordt alweer de 25ste editie. We verwelkomen iedereen deze Zilveren editie om 18.00u, zodat we om 18.30u kunnen starten met de voorrondes. Rond 20.30u is er een grote pauze waarin ook de prijs voor het leukst verklede team bekend wordt gemaakt. Net als andere jaren worden de laatste wedstrijden in de vroegste nachtelijke uren gespeeld om vervolgens gezellig door te gaan in de kantine. Ook zal er weer een loterij plaatsvinden en kun je dit jaar met je team een foto laten maken en afdrukken.

Inschrijven om mee te doen met het toernooi kan nog tot 11 januari, dus WhatsApp snel zes vrienden, buren of collega’s en schrijf je z.s.m. in!

Meer informatie, foto’s en filmpjes van het Nachttoernooi zijn te vinden op www.apollomill.nl