string(16) "hidden-monastery" Hidden Monastery

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Hidden Monastery

zaterdag 3 december 2016 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Roepaen aan de Kleefseweg 9 in Ottersum

Zaterdag 3 December staat het klooster van Roepaen in Ottersum in het teken van dance! De organisaties Ti Ta Techno, Planet Love en L8 presenteren samen met de Duitse dance organisator MOVE 'Hidden Monastery'; een meeslepende avond met de vetste techno en de lekkerste house. De line-up bestaat onder meer uit Frank Kvitta, Monoline, George Perry en Alex D-Part. De kaartverkoop voor 'Hidden Monastery' is gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Vier organisaties die samen op zoek gaan naar de verborgen schatten van het voormalig klooster Roepaen in Ottersum. Een veelbelovende samenwerking tussen gerenomeerde partijen op het gebied van dance events! Ti Ta Techno uit Nijmegen staat bekend om haar eerste klas techno met hier en daar een vleugje hardtechno. Ook de organisatoren van L8 (Oss) zijn flink aan de weg aan het timmeren in de dance scene. Sinds 2008 is het collectief actief met het organiseren van House Parties en Raves. Samen met de organisatoren van Planet Love (Veghel) en MOVE (Frankfurt, Duitsland) slaan de organisatoren nu de handen ineen om een vette dance party te organiseren in Roepaen Ottersum.

Verspreid over twee zalen staan diverse dance acts geprogrammeerd, waaronder Frank Kvitta, Monoline, George Perry, Jimmy Owen, Rien School, Bice-Beat en Alex D-Part. Een must see voor de echte dance liefhebber! Speciaal voor 'Hidden Monastery' worden er busreizen georganiseerd, welke vertrekken vanuit Nijmegen en Oss/Grave. De kaartverkoop voor 'Hidden Monastery' is gestart. Tickets kosten € 10,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.